Зустріч з батьками майбутніх першокласників

9 лютого в Руськополянському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2 відбулася зустріч батьків майбутніх першокласників з учителями, до якої долучилися адміністрація закладу, психологічна служба та сестра медична.

Батьків ознайомили з організацією освітнього процесу, шкільними вимогами та умовами прийому дітей до закладу освіти, відповіли на запитання, що цікавили; налагодили контакти та позитивну взаємодію. Директор закладу освіти Ткаченко Людмила зазначила, що батьки та педагоги – партнери у дуже важливій справі: разом необхідно допомогти дітям опанувати основи наук.

Практичний психолог Коваль Наталія надала важливі поради щодо підготовки дітей до навчання в школі, а вчителі початкових класів Шмагайло Світлана та Кравченко Лариса підготували для батьків пам’ятки. Цікаво, у формі ранкової зустрічі, відбулося перше знайомство з батьками. Інтерактивні вправи «Аплодисменти», «Рука допомоги» переконали присутніх у важливості співпраці. Вправи «Скринька вражень» та презентація «Подяка» допомогли присутнім обмінятися враженнями.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Руськополянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

вул. Старшини Єпіфанова, 1/2, с. Руська Поляна, Черкаський район, Черкаська область,
19602
Україна

Дата останньої зміни 30 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!