Мрій! Дивуй! Втілюй

З метою ефективної організації профорієнтаційної роботи, надання підтримки здобувачам освіти у процесі вибору професії, виховання ціннісного ставлення до праці, формування необхідних у майбутньому професійно важливих якостей особистості з 23 по 27 січня у закладі освіти пройшов тиждень профорієнтації «Мрій! Дивуй! Втілюй».

Школярі початкової ланки навчання взяли участь в онлайн-грі «Ким я хочу стати?», учні 5-6 класів презентували міні-проєкти «Професія моєї мрії», а здобувачі освіти 7-8 класів долучилися до проведення тренінгу «Карта життя: самостійний вибір майбутньої професії», години спілкування «ТОП-10 найпопулярніших професій». Старшокласники подорожували під час тематичного уроку «Вибери свій шлях» та визначали тип професійної діяльності. Лідери учнівського самоврядування підготували інформаційний дайджест «Героїчні професії сьогодення».

Практичний психолог Коваль Наталія провела онлайн-заняття «Типи темпераменту та профорієнтація» й дослідження професійних здібностей та вподобань старшокласників (9-11 класи). Бібліотекар Антіпенкова Людмила організувала віртуальну екскурсію до навчальних закладів України.

Для батьків відбулися індивідуальні консультації щодо вибору майбутньої професії старшокласниками та заняття клубу «Родина» на тему: «Професійна визначеність школярів в умовах воєнного стану та поствоєнної відбудови: психологічна адаптація і професійний пошук».

Проведення тижня профорієнтації сприяло формуванню в учнів розуміння значення правильного вибору професії для особистості та сучасного суспільства, уявлень про сучасний ринок праці, поглибленню знань про сучасні професії, розвитку навичок пошуку необхідної інформації про можливості продовження навчання за обраним профілем і побудови індивідуальної освітньої траєкторії.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Руськополянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

вул. Старшини Єпіфанова, 1/2, с. Руська Поляна, Черкаський район, Черкаська область,
19602
Україна

Дата останньої зміни 30 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!