Хай святкує з нами вся наша родина

Хай святкує з нами вся наша родина

З давніх-давен славиться Україна своїми звичаями та традиціями. Учні Руськополянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 вирішили «осучаснити» найбільш цікаві сторінки життя предків. Тому напередодні свята Андрія Первозванного шестикласники разом з класним керівником Підкошеною О.В. запросили батьків та гостей на родинне свято «Еники-беники їли вареники». Дві команди вправлялися в умінні приготування вареників та пригостили присутніх не лише смаколиками, а й «гарячим» відеороликом про місце вареників в житті українців, який створили школярі за результатами загальношкільного опитування.

Дякуючи восьмикласникам та класному керівнику П’ятун К.І., 13 грудня ожили неповторні «Андріївські вечорниці»: дівчата та хлопці жартували,співали, оповідалицікаві історії, гралив народні ігри, і навіть ворожили… Проте найбільше всім сподобалась весела гра «Калита»!

18 грудня естафету перейняли п’ятикласники (класний керівник Нечипоренко О.О.), які підготували казкову виставу про святого Миколая для учнів 1-4 класів. А от 19 грудня до школи завітав з подарунками сам Миколай!

Ось прийшов час і новорічну ялинку прикрашати! Засвітились вогники не лише на шкільній ялинці, а й на центральній ялинці села. Діти з радістю оглядають святкову красуню, адже іграшки для неї виготовляли власноруч, звичайно ж, з допомогою батьків.

Вихованці гуртка «Мистецтво нашого народу» (кер. Деркач Л.М.) теж старанно працювали. Білосніжні витинанки перетворили шкільну реальність в чарівну казку.

Першими разом з Дідом Морозом та Снігуронькою закружляли в новорічному хороводі учні початкових класів. Школярі 5-7 класів подорожували країнами світу та знайомились з традиціями святкування. А супроводжувала їх символ прийдешнього року – сучасна і дуже чарівна Жовта Свинка (автор сценарію та аніматор Підкошена Дарія, 9 клас).

Вразили своєю креативністю, кмітливістю, неповторним почуттям гумору старшокласники, які змагались за звання кращого Діда Мороза і Снігурочки під час розважального шоу «Новорічний шанс» (кер. Чередніченко Л.І., Шапран Н.В.). Ведучі шкільного вечора Черненко Інна та Стеценко Артур наголосили, що кожен, хто має добре, чуйне серце, може стати справжнім чарівником.

І це дійсно так. Адже протягом всього 2018 року ми всі постійно відчували турботу народного депутата Голуба В.В., сільського голови Гриценка О.Г., директора СТОВ «Зоря» Дарієнка І.Й. та батьків учнів. Діти і колектив школи щиро вдячні Вам!

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Руськополянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

вул. Старшини Єпіфанова, 1/2, с. Руська Поляна, Черкаський район, Черкаська область,
19602
Україна

Дата останньої зміни 12 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!