Всеукраїнський тиждень права

Всеукраїнський тиждень права

З 10 по 14 грудня у школі пройшов Всеукраїнський тиждень права. Тиждень розпочався тематичною лінійкою «Моя Україна – правова держава» (5-9 класи).

10 грудня, з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, у 1-11 класах відбувся урок «Права людини». Учні переглянули наукові фільми з теми «Реалізація і захист прав людини», підготували проекти «Я і мої права», взяли участь в інтелект-шоу «Правовий олімп» (9-11 кл., вчитель Шапран О.В.). Семикласники провели флешмоб «Я маю право» (Шапран Н.В.).

Учні 1-4 класів зустрілися у бібліотечній вітальні «Малечі про серйозні речі» та ознайомилися з правами і обов’язками дітей (бібліотекар Антіпенкова Л.В.). Вчителі початкових класів підготували для школярів ігрову програму «Зустріч з Правознайком».

Практичний психолог Коваль Н.Г. разом з учнями 5-8 класів провела кейс-стаді «Взаємозв’язок прав та свобод учнівської молоді», а для педагогів підготувала інформаційний дайджест «Поради психолога: як спілкуватися з «проблемним підлітком».

Соціальний педагог школи Кузьміна О.П. запросила на заняття дітей «Кожна дитина має право на щасливе дитинство».

Старшокласники зустрілись з правознавцем Чередніченко В.В. та обговорили питання «Актуальність процесу децентралізації».

ЗДВР Чередніченко Л.І.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Руськополянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

вул. Старшини Єпіфанова, 1/2, с. Руська Поляна, Черкаський район, Черкаська область,
19602
Україна

Дата останньої зміни 12 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!