Біль Чорнобиля з роками не зникає

26 квітня! В пам’яті українського народу це день чорнобильського лиха, болю, суму, і забути це й викреслити із нашої пам’яті – неможливо. Колектив Руськополянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 сьогодні вшановує тих, хто гідно пройшов найважчі випробування, не втік від біди, а йшов назустріч, щоб відвернути її.

Педагоги та учні школи взяли участь у загальносільському заході, присвяченому 32-й річниці Чорнобильської трагедії: підготували тематичний виступ «Чорнобиль з пам’яті не стерти» (6 клас, Шапран Н.В., Шендрик В.І.) та поклали квіти до стели Героям Чорнобиля. Школярі переглянули документальний фільм «Чорнобиль – за секунди до катастрофи». З учнями 1-11 класів проведено годину скорботи «Біль твоєї землі, Україно», організовано тематичну виставку «Біль і пам’ять Чорнобиля…» (Антіпенкова Л.В.).

Сьогодні зрозуміло: наслідки аварії на ЧАЕС могли б бути значно більшими, якби не самопожертва і мужність тих, хто був там у перші тижні після лиха... Урятований світ — найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Наш земний уклін, довічна вдячність усім, хто, ризикуючи своїм здоров’ям і життям, заради нас брав участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Руськополянський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

вул. Старшини Єпіфанова, 1/2, с. Руська Поляна, Черкаський район, Черкаська область,
19602
Україна

Дата останньої зміни 25 Березня 2024

Цей сайт безкоштовний!